Barion Pixel

A győri Tarandus Kiadó (Baross Gábor út 73.) a hónap végén újabb négy könyvvel jelentkezik, hogy kiszolgálja az irodalombarát közönség igényeit. Az 2011-es alapítás óta eltelt időszak tapasztalata az, hogy a Tarandus név és a művek egyre ismertebbek és keresettebbek az olvasók körében. Könyveik valamennyi országos könyvterjesztő hálózat üzleteiben és online áruházaiban megtalálhatók. A kötetek kiváló minőségben, nívós illusztrációkkal készülnek. A pozitív visszajelzés és érdeklődés újabb lendületet adott ahhoz a szolgálatos munkához, amelynek lényege az irodalom és a könyvek világának népszerűsítése.

A könyvkiadó februári és márciusi újdonságai

A kiadó az első körben megjelent tizenkét könyvre érkezett szakmai és vásárlói visszajelzéseket is alapul véve állította össze idei megjelenési listáját. A tervben 35-40 kötet kiadása szerepel. Ez a lista elsősorban ezoterikus és spirituális ismeretterjesztő és szépirodalmi műveket, történelmi és kortárs regényeket, a Szintézis Szabadegyetemmel együttműködésben megjelenő Szintézis Könyveket, illetve a fiatalabb korosztálynak (is) szóló meséket, mondákat,  ismeretterjesztő alkotásokat tartalmaz. Az új könyveket – hasonlóan az eddigi kötetekhez – sorszámmal látják el, a cél továbbra is az, hogy mind tartalmukban, mind megjelenésükben igényes, értéket képviselő művekkel mutatkozzanak be a meglehetősen széles és változatos könyvpiacon. A vásárlói igényeket figyelembe véve, az új kötetek is elérhetők e-könyv formában.

Az újdonságokról:

Szappanos Gábor: Boldog Szindbád pokoljárásaicímű kötete varázslatos változatossággal járja körbe a sajátos bőrbe bújtatott Szindbád, illetve Szindbád-alteregók élményeit életről és halálról, a férfi–nő viszonyáról, magáról a létezésről.

Dr. Gazdag László: Van élet a halál után (?)című könyve izgalmas és megdöbbentő logikával, a tudományos megközelítés igényességével, ugyanakkor közérthető stílusban mutatja be a mindennapi lét jelenségeit, feltárva a materialista és idealista szemléletek kapcsolódási pontjait.

Ernst Ott műve (Tarot és asztrológia) a napjainkban egyre népszerűbb ezoterikus tanok rajongóinak segít jobban megismerni emberi mivoltunk és létezésünk összefüggéseit.

Kövesi Péter: Nem leszek nemecsek! című művében sokéves tanítói és írói tapasztalatára építkezve, könnyed és gyakorlatias stílusban kalauzolja a tinédzsereket a nagybetűs élet útvesztőben.

Márciusban újabb négy kötettel folytatódik a sor. Ifj. Gaál Mózes Mildi meséiután a szerző édesapjának munkásságát segítik megismertetni. Gaál Mózestől két remekbe szabott, illusztrált alkotást adnak közre: Magyar Nők, Hun és magyar mondák. Az ezoterikus kalandozásokat Cs. Berta Margit: Jóskönyv – Jövendőmondás kávé- és teazaccbólés Héjjas István: Ezotéria és/vagy tudománycímű könyve segíti.

Az áprilisi Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Tarandus Kiadó szakemberi az 56-os standon várják az érdeklődőket. Információk a 06 96 410 957-es telefonszámon, illetve az info@tarandus.hu-n kaphatók. 

 

http://www.gyoriszalon.hu/?kat=hetnap&t=2012/trandus.html&id=3881 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *