Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom
Bruce és Andrea Leininger, Ken Gross

Kiadónknál eddig megjelent művei:

A túlélő

Bruce és Andrea Leininger, Ken Gross

Bruce C. Leininger New Jersey-ben született és nőtt föl. A Fairleigh Dickinson University és a Columbia University Graduate School diákjaként diplomázott. 1990-ben Dallasba költözött. Itt ismerte meg Andrea Scoggint, akit feleségül is vett. Hivatása San Franciscóba szólította, így átköltöztek, itt született meg James 1998-ban. Jelenleg a louisianai Lafayette-ben élnek. Bruce egy HR-es tanácsadó cég, a President of Accelerated Performance Resources, LLC. alapítója és a Human Resources for Rotorcraft Leasing Company igazgatója.

Andrea Scoggin Leininger Detroitban született, és a texasi Planóban, Dallas egyik külvárosában nőtt föl. Művészi érdeklődésű gyerekként vonzotta a tánc és az írás, tíz éven keresztül minden nyarat balettozással töltött New Yorkban és San Franciscóban. Érettségi után ballettáncos akart lenni, 10 évet táncolt különféle társulatoknál szerte az országban. Aztán visszatért Dallasba, megismerkedett Bruce Leiningerrel, hozzáment, és immár 17 éve házasok. Miután abbahagyta a balettet, könyvelőnek tanult. James születésekor felhagyott a munkával, hogy teljes figyelmét a fiának és a háztartásnak szentelhesse. Jelenleg a férje cégének is dolgozik, ami mellett tehetséges tánctanár, valamint a Dance Graphics in Lafayette balettigazgatója. Szenvedélye, hogy segítsen az embereknek rátalálni életük hivatására.

  

Ken Gross Bronxban született. Mielőtt újságíró lett, három évet szolgált a hadseregben. Ezek után oknyomozó riporter lett, majd könyveket kezdett írni: 16 kötetet tudhat már maga mögött (The Victims, The Verdict, I Got The Show Right Here!). Brooklynban él feleségével, Andreával, aki a The New York Times szerkesztője. Három gyermekük van.

  
...vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?