Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

KIADÓI SZERKESZTŐT KERESÜNK

KIADÓI SZERKESZTŐT KERESÜNK

Dátum: 2015. szeptember 28.

A Tarandus Kiadó négy év alatt több, mint hetven könyvet adott ki, közöttük olyan remekműveket, mint a tavalyi irodalmi Nobel-díjas Patrick Modiano kisregényei, a Man Ázsiai Irodalmi díjas, és Walter Scott díjas Az Esti ködök kertje Tan Twan Engtől, Paul Harding Pulitzer-díjas Apákja, vagy Dante Pokla Baranyi Ferenc fordításában.

 Csapatunkba most

kiadói szerkesztőt

keresünk.

Az ideális jelölt már legalább tíz éve tevékenykedik a könyvkiadás területén, rutinos és magabiztos munkája műhelytitkaiban, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik szakmájában. Az angol nyelvet igazoltan magas színvonalon használja szóban és írásban egyaránt.

Feladata a Tarandus kiadói terveinek összeállítása, folyamatos kapcsolattartás a könyves ügynökségekkel, fordítókkal, lektorokkal. A megjelentetni szándékozott könyvek szerkesztését elvégzi. Részt vállal könyveink népszerűsítésében, tapasztalataival, ötleteivel segíti a kiadó céljainak elérését.

Személyiségében dinamikus, önálló munkára képes (home work), proaktív és lojális. Javadalmazás megegyezés szerint.

Jelentkezés fényképpel ellátott önéletrajzzal, amelyhez kérjük mellékelni a nyelvtudásról szóló bizonyítványt és (lehetőleg) a teljes publikációs listát. Jelentkezését bizalmasan kezeljük.

Határidő: 2015. október 25-ig az alábbi e-mail címre:...vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?