Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom
Réti Atilla

Kiadónknál eddig megjelent művei:

Bagolyvár

Réti Atilla

Réti Atilla 1963-ban született Mosonmagyaróváron, iskola tanulmányait is itt végezte el. Édesapja agrármérnök, édesanyja magyar-történelem szakos tanárnő. Két fia van, Réti Bálint (21) és Réti Dániel (16). Felesége Réti-Fedor Mónika ezoterikus festő, tarot mester, a Tarandus Kiadó művészeti vezetője.

Agrármérnöki diplomáját a Keszthelyi Agrártudományi Egyetem Mosonmagyaróvári Mezőgazdaság-tudományi Karán szerezte 1987-ben. A Kar címzetes egyetemi docense. Több évet töltött Ausztriában, majd osztrák társával létrehozta a Kaiser húsipari céget, melyet annak eladásáig vezetett. Novellái, elbeszélései két éve jelennek meg rendszeresen irodalmi folyóiratokban, antológiákban. (Hitel, Kalligram, Műhely). Az 2012. évi Aposztróf- Corvina novellapályázat fődíjasa. Első önálló elbeszélés-kötete 2013. június 6-án jelenik meg, Bagolyvár címmel. A Tarandus Kiadó alapító tulajdonosa. Napi rendszerességgel fut és bokszol.

  

http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9ti_Attila 

http://www.facebook.com/reti.attila 

http://www.facebook.com/bagolyvar.konyv 
...vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?