Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom
Carla Galli

Kiadónknál eddig megjelent művei:

Ki fizeti a révészt?

Carla Galli

Carla Galli Kijevben született, és az ottani kínai iskolában érettségizett. Így már gyerekként magába szívhatta a Kelet szellemiségét, hiszen az iskolában mindenki kínaiul beszélt, írt, és pálcikával evett, ez alól ő sem volt kivétel. Osztálytársai soha nem tudták megjegyezni a nevét (Karlikova Galina), ezért Carlára rövidítették, így jött létre a Carla Galli-jelenség.
 1979-ben végzett az ELTE bölcsészkarán. Tíz év múlva megjelent első könyve Jósnő vagy boszorkány? címmel.
A 90-es években Carla társszerzőként működött közre a Nulladik Típusú Találkozások c. tévéműsorban. A népszerű műsorral párhuzamosan egyik alapító tagja volt a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaságnak. Szepes Mária és Popper Péter is tanították, segítették egyéni útján, amelyen mindig tud újat mutatni. Az Akar-e Fenom-Én lenni? c. könyvében körüljárta azt a belső energiát, amellyel mindenki rendelkezik, csak nem mindenki képes felszínre hozni azt. A könyvet a Mantra Szabadegyetem kötelező olvasmányai közé sorolták be.
 Ezután megjelent a Fiatalító Jóga is, dr. Weninger Antal szakmai tanácsadása mellett.
 Carla a 90-es évek végén utat tört az executive coachingnak és az NLP (Neurolingvisztikus Programozás) módszerének is. Jelenleg Változás Managementtel, családfaállítással és Self Brandinggel, személyiség-márka építéssel foglalkozik, mely mind cégek, mind magánemberek számára segítséget nyújt a problémák felderítésében és megoldásában....vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?