Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Pozsonyi Piknik

Pozsonyi Piknik

A Pozsonyi Piknik Egyesület idén is megrendezi Újlipótváros ünnepét. A Piknik időpontja:2015. szeptember 5. szombat. Mi ott leszünk!

http://pozsonyipiknik.hu/

"Örömmel jelentjük be immáron hivatalosan is, hogy IGEN, LESZ IDÉN IS PIKNIK - méghozzá hetedik alkalommal! Hétévente állítólag a szervezetünk szinte teljesen kicserélődik, s felfrissül, úgy frissülünk fel mi is az idei Pikniken: rengeteg új tartalom, s tartalomhoz a forma: Újpesti rakpart. Az elmúlt években azért lássuk be, a vakszerencse is kellett ahhoz, hogy ne végzetesen szoruljunk be egy heringes dobozba, amivé néha a Pozsonyi út vált. Idén az a célunk, hogy találkozhassunk valóban mindenkivel, aki kijön a Piknikre, s ne forduljon elő, hogy csak egy kétméteres rádiuszon tudjunk mozogni. Fellélegeznek az ott lakók, a parkolók és a tömegközlekedők, mert így nem vesszük el a környék parkolóhelyeit – csak az Újpesti rakparton s pár keresztutca egy háztömbnyi szakaszán, s a troli is kedvére járhat. (Ti is jöhettek trolival a Piknikre!)

Megfogadtunk rengeteg tanácsot és intelmet, melyet kaptunk Tőletek az elmúlt évben, években! Amihez ragaszkodunk , az az Újlipótvároshoz méltó kulturális kínálat: színházak, művészeti együttesek, tematikus utcák és színpadok, vagyis a színvonal! Nagyon ügyelünk idén arra is, hogy ne érezzétek azt, hogy az egész Piknik egy nagy cukorkakereskedés - már a vonalak kedvéért sem .Külön gasztro- és édességutca gondoskodik majd az éhes emberekről, aki pedig szellemi táplálékra és jóízű találkozásokra vágyik, az nyugodtan sétálhat, esetleg megpihenhet egy – egy erre szánt padon. Az idei év további újdonsága, hogy a Szent István Park is bekapcsolódik a Pozsonyi Piknikbe, s részben Emlékezet parkjává válik, részben pedig a „gyerek-pikniknek” ad majd otthont – rengeteg játékkal, jó társasággal, újlipótvárosi módra. Múlt és jövő egy parkban, amilyen az életünk! 
Kedves Barátaink, itt tartunk ma, várjuk a jelentkezőket, akik kitelepülni szeretnének, várjuk majd az önkénteseket, aki segíteni szeretnének, akár egy-egy tematika területén, s főképp várunk majd benneteket 2015. szeptember 5-én 10-22h között a 7. Pozsonyi Pikniken az Újpesti Rakparton – a Jászai Mari tértől a Szent István Parkig. "


...vissza az előző oldalra

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?