Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Mi Ajánljuk

A Tarandus Kiadó szellemiségéhez közel álló események, kiállítások, programok beharangozóit, ajánlóit olvashatja e menüpont alatt.

Merüljön el a szépirodalom és a lélektani regények világában.

GoldSpirit ezoterikus honlap

A GoldSipit ezoterikus honlap igényes, tartalmas és hiteles módon tájékoztat a honi ezotéria aktualitásairól. Izgalmas rovatait jó szívvel ajánljuk a Tarandus könyvek olvasóinak is.

Tovább olvasom...

Nyílt nap a Szintézis Szabadegyetemen

A Tarandus Kiadó szellemi háttérintézménye, a Szintézis Szabadegyetem a 2011/2012-es tanévben a pszí-modul keretében február 11-12-én nyílt napot hirdet. http://www.szintezis.info.hu/

Tovább olvasom...

Interjú Juhász Annával

A PRAE.HU évértékelő interjúsorozában Juhász Anna vall a MKKE 2011-es sikereiről, a Könyvfesztivál szervezéséről, a Hadik Szalonról, arról, hogy miért az irodalom a "legmagányosabb művészeti ág", és mit tehetünk a népszerűsítéséért.

Tovább olvasom...

Ezoterikus egészségnap Budafokon

Ezoterikus Egészségnap a budafoki Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban 2011. november 11-én, ahol a Tarandus Kiadó könyveit is árusítani fogjuk. Tarot kártyát vetnek Réti Fedor Mónika művészeti vezető és Réti Attila kiadóvezető. Velünk lesznek még Nádas Nándor numerológus és Kiss J. Zsolt asztrológus barátaink is.

Tovább olvasom...
3 oldal, 25 összesen, 21-25 ««  «  1 | 2 | 3
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?