Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Mi Ajánljuk

A Tarandus Kiadó szellemiségéhez közel álló események, kiállítások, programok beharangozóit, ajánlóit olvashatja e menüpont alatt.

Merüljön el a szépirodalom és a lélektani regények világában.

Az olvasás éjszakája!

Az Olvasás Éjszakája című rendezvény-sorozat 2013. szeptember 13-án!

Tovább olvasom...

DANTE FÜZETEK

A Magyar Dantisztikai Társaság folyóirata

Tovább olvasom...

www.ekultura.hu - könyvekről olvashat sokszínűen

"A világot nem isteni magasságból nézzük, hanem közelről, hiszen részesei vagyunk a hétköznapoknak, sajátunkon kívül olvasóink véleménye is fontos számunkra."

Tovább olvasom...

Indul a New York Művész Páholy

A New York Kávéház kulturális programsorozata idén március 11-től kéthetente jelentkezik.

Tovább olvasom...

Juhász Anna irodalmi szalonjai

Interjú a mandiner.hu oldaláról Juhász Annával

Tovább olvasom...

Réti Atilla novellái - Erdőkerülők

Friss, ropogós új novellámat a Hitel folyóirat felkérésére írtam. (A festmény Kézdi Kovács László Őszi erdő szarkákkal, 1890)

Tovább olvasom...

Szerzőnk, Gazdag László cikke a Demokrata című hetilapban

Szerzőnk, Gazdag László rendszeresen publikál több lapban is gazdaság-és társadalomtudományi kérdésekről.

Tovább olvasom...

Szintézis Szabadegyetem nyitott hétvége

A Szintézis Szabadegyetem ismét egy rendkívül izgalmas hétvégére várja az érdeklődőket: 2012. ápr. 21-22.: Élet az élet után? – A túlvilág és a reinkarnáció új paradigmái

Tovább olvasom...

Hogy miről szól az élet(em)?

A litera.hu internetes irodalmi portál e heti netnaplóját Juhász Anna jegyzi. Igazi szívmelengető olvasmány könyvekről és elhivatottságról.

Tovább olvasom...

XIX. Budapesti nemzetközi Könyvfesztivál: 2012. április 19-22.

Szeretettel ajánljuk könyvbarátaink figyelmébe a rangos könyvszakmai eseményt, melyen természetesen Kiadónk is képviselteti magát!

Tovább olvasom...
3 oldal, 25 összesen, 11-20 ««  «  1 | 2 | 3  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?