Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom
Cím:
A három kristály legendája
Kategória, műfaj:
Ifjúsági regény
Író neve:
Molnár Csaba
Eredeti cím:
A három kristály legendája
Eredeti nyelv:
magyar
EAN:
9786155180002
ISBN:
978-615-5180-00-2
Megjelenés éve:
2011
Oldalszám:
344
Kötés:
keménykötés
A könyv ára:
2 792,-Ft / 3 490,-Ft
E-könyv ár:
E-könyv:
multimediaplaza.com
Polc.hu
Bookline ekönyv
Líra
ekönyv Magyarország
Book&walk
iBooks store

A három kristály legendája

Molnár Csaba könyveMolnár Csaba kezdő íróként izgalmas mesét tár elénk. Olyan világokba vezet, amelyeket gyermekként még megértettünk, de felnőttként nem érzünk közel magunkhoz.

Liszkay Szilvia, a Narnia krónikái könyvek és filmek fordítója így ír a regényről. „Molnár Csaba regénye (a Narnia krónikáihoz hasonlóan) egyszerre több valóságban játszódik. Különös lények, izgalmas kalandok, fordulatos cselekmény minden adott egy jó fantasy-hez. Itt is, ahogyan Lewis regényeiben, többről van szó. Mint tó mélyén egy szépen csiszolt kristály, a sorok közt meg-megcsillan a bölcs humanitás.

Megnyugodhatunk: hiába a világok sokfélesége, az univerzumban mégis rend van, hisz a szeretet mindennél hatalmasabb ereje irányítja.” A Tarandus Kiadó első könyve színvonalas irodalmi alkotásként célozza meg a műfaj kedvelőit.

Facebook
 
Előjegyzés


...vissza a könyvekhez

Méltatások

Kaló Jenő

A könyvet olvasva azon gondolkodom, mi számít mesének és mi valóságnak? Mihez viszonyítunk? Hiszen az életünk is egy csodálatos mese, még ha saját valóságunknak éljük is meg. A három kristály legendája olyan mese, amely valósággá válik lelkünkben, miközben átadjuk magunkat a történet sodró folyásának. A mesehősök utat találnak szívünkhöz, amelynek közepén ott ülünk mi, egykori gyermekként. A kérdés az, hogy megtartottuk-e vele kapcsolatunkat, vagy elveszítettük? A könyv abban segít, hogy a Belső Gyermeket ismét megtaláljuk a szívünkben. (Kalo Jenő író, a Magyar Asztrológusok Szövetségének elnöke, terapeuta)


Izing Klára

Molnár Csaba különleges meseregénye bármely korosztály számára izgalmas olvasmány. A fiatalabbaknak nem mindennapi kalandot kínál a szürke hétköznapokban, de a felnőttek is képtelenek letenni ezt a méltán ezoterikusnak nevezhető művet. Olyan titokzatos világok rejtelmeibe enged bepillantást, amelyekről csupán sejtéseink vannak. Kérdéseink és válaszaink is csak bizonytalanok, de közben új gondolatokat is ébreszt a mesefolyam. Szórakozva eszmélünk rá az örök igazságra; semmi nem történik véletlenül. (Izing Klára ezoterikus újságíró)


Béres Alexandra

Gyermekként felnőtté válnánk, de felnőve már a gyermekmesék világáról ábrándozunk. A regény segít, hogy egyszerre élhessük mindkét énünket. Molnár Csaba alkotása roppant lendületes és magával ragadó olvasmány. Megérteti az egyensúly fontosságát, rádöbbent arra, hogy egy aprócska elmozdulás is mekkora felfordulást okozhat. Hiszem, hogy alapvetően saját világunk és környezetünk viszonyának harmóniája határozza meg boldogságunkat. Ez a regény remekül megtalálja az összhangot a valóság és a fantázia sokszínű, különleges világa között. (Béres Alexandra fitnesz világbajnok)


Liszkay Szilvia

Régóta foglalkoztatja az embert a kérdés, léteznek e párhuzamos idősíkok, lehetséges-e az átjárás közöttük. Talán hamarosan a tudomány ad választ erre a kérdésre. Molnár Csaba regénye – a Narnia krónikáihoz hasonlóan – egyszerre több valóságban játszódik. Különös lények, izgalmas kalandok, fordulatos cselekmény – minden adott egy jó fantasy-hez. Itt azonban, akár Lewis regényeiben, többről van szó. Mint tó mélyén egy szépen csiszolt kristály, a sorok közt meg-megcsillan a bölcs humanitás. Megnyugodhatunk: hiába a világok sokfélesége, az univerzumban mégis rend van, hisz a szeretet mindennél hatalmasabb ereje irányítja. (Liszkay Szilvia műfordító, a Narnia krónikái könyvek és filmek fordítója)


Hozzászólások

Ravazdi Kristóf - 2014. augusztus 15. 21:21
Én gyerekszemmel nagyon érdekesnek találtam a könyvet és nagyon sok kérdés nyílt meg előttem egyszerre. A könyv végén írva volt, hogy már készülőben van a második rész. Már aligvárom, hogy kiadják!
Ha valaki értesül róla, hogy megjelent az kérem írjon vagy ide, vagy gmail-en!
Köszönöm!

Új hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?