Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

14.05.21.

Csibefiú bemutatása a...

Csibefiú bemutatása a Klubrádióban

A fordító, Fenyves Miklós mutatja be a Tarandus Kiadó legújjabb kötetét.

Tovább olvasom...
14.05.14.

A túlélő bemutatása a...

A túlélő bemutatása a Klubrádióban

Reinkarnáció – tény vagy képzelgés? Bármi legyen is a meggyőződésünk, a könyv elolvasása után kényetlenek leszünk újragondolni...

Tovább olvasom...
14.05.09.

Élet című könyvünk...

Élet című könyvünk könyvajánlója a Klub Rádióban

Szépirodalmi díjat nyert könyvünk könyvajánlója a Klub Rádióban. Molnár Eszter szerkesztő beszél David Wagner könyvéről.

Tovább olvasom...
14.05.09.

Macska és kölyke című...

Macska és kölyke című könyvünk a Klub Rádióban

A fordító, Bosnyák Viktória beszél német krimi újdonságunkról.

Tovább olvasom...
14.04.29.

Nemzetközi Könyvsikerek

Nemzetközi Könyvsikerek

Nemzetközi Könyvsikerek című rendezvény a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Tovább olvasom...
14.04.23.

Könyvajánló a Klub Rádióban

Könyvajánló a Klub Rádióban

A Bonaca című újdonságunkat mutatja be Molnár Eszter a könyv szerkesztője.

Tovább olvasom...
14.04.17.

XXI. Budapesti Nemzetközi...

 XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Sok szeretettel várjuk az irodalombarátokat XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál (Millenáris) keretében 2014. április hó 24-27.-éig a B39-es st...

Tovább olvasom...
14.04.16.

A Publio e-könyv...

A Publio e-könyv értékesítési adatai

A Publio legfrissebb e-könyv értékesítési statisztikájában a kiadói partnerek sorában, első helyen áll a Tarandus kiadó.

Tovább olvasom...
14.04.14.

Beszélgetés Réti Atillával...

Beszélgetés Réti Atillával a Kossuth Rádióban.

Réti Atillával a Bagolyvár című novelláskötet írójával beszélget Antall István.

Tovább olvasom...
14.04.11.

Könyvajánló a Klub Rádióban

Könyvajánló a Klub Rádióban

A Kis Bizsu című Patrick Modiano könyvről beszél a fordító Rőhrig Eszter.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 81-90 ««  «  ... 4,5 | 5,5 | 6,5 | 7,5 | 8,5 | 9,5 | 10,5 | 11,5 | 12,5 | 13,5 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?