Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

15.03.26.

Augusztusi vasárnapok...

Augusztusi vasárnapok (InfoRádió)

Augusztusi vasárnapok című könyvünk bemutatása az InfoRádióban.

Tovább olvasom...
15.03.26.

Éjfű - InfoRádió

Éjfű - InfoRádió

Éjfű című könyvünk bemutatása az InfoRádióban.

Tovább olvasom...
15.02.02.

Patrick Modiano (Kossuth...

Patrick Modiano (Kossuth Rádió)

A 2014-es Irodalmi Nobel-díj nyerteséről Patrick Modianóról, valamint két magyarul megjelent újdonságáról az Éjfűről, és az Augusztusi vasárnapokró...

Tovább olvasom...
14.12.11.

Modiano újdonságok- Klubrádió

Modiano újdonságok- Klubrádió

Patrick Modiano Nobel-díjas író újdonságairól, az Éjfűről és az Augusztusi vasárnapokról beszél a szerkesztő Molnár Eszter.

Tovább olvasom...
14.11.17.

Sisterland - Klubrádió

Sisterland - Klubrádió

A fordító, Bosnyák Viktória mutatja be a Sisterland című könyvet a Klubrádióban.

Tovább olvasom...
14.11.10.

Egy szívsebész naplója

Egy szívsebész naplója

A XIV. Győri Könyvszalonon nagy sikerrel mutatta be könyvét Dr. Tarr Ferenc. Beszélgetőtársa: Antall István.

Tovább olvasom...
14.10.28.

Az Esti ködök kertje...

Az Esti ködök kertje (Klubrádió)

A szerkesztő beszél újdonságunkról a Klubrádió könyvajánlójában.

Tovább olvasom...
14.10.10.

Patrick Modiano

Patrick Modiano

A Kossuth Rádió műsorában Rőhrig Eszter fordító beszél Patrick Modiano Nobel-díjas íróról.

Tovább olvasom...
14.10.09.

2014 irodalmi Nobel-díj

2014 irodalmi Nobel-díj

A 2014-es irodalmi Nobel-díj nyeretese: PATRICK MODIANO

Tovább olvasom...
14.10.09.

Könyvbemutató

Könyvbemutató

Dr. Tarr Ferenc mutatja be könyvét a XIV. Győri Könyvszalonon.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 61-70 ««  «  ... 2,5 | 3,5 | 4,5 | 5,5 | 6,5 | 7,5 | 8,5 | 9,5 | 10,5 | 11,5 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?