Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

16.06.01.

Közöttünk a folyó (Klubrádió)

Közöttünk a folyó (Klubrádió)

Lázár Júlia szerkesztő beszél a könyvről a Klubrádió riporterével.

Tovább olvasom...
16.06.01.

87. Ünnepi Könyvhét...

87. Ünnepi Könyvhét programajánló

Sok szeretettel meghívjuk a programunkra: Fábián György 18:00 órakor dedikálja Szent László-vér című könyvét a Tarandus Kiadó pavilonjánál, maj...

Tovább olvasom...
16.05.24.

Orhan öröksége (Inforádió)

Orhan öröksége (Inforádió)

Lázár Júlia beszél a könyvről az Inforádióban.

Tovább olvasom...
16.05.24.

Nászút (Kossuth Rádió)

Nászút (Kossuth Rádió)

Gulyás Adrienn fordító beszél a kötetről.

Tovább olvasom...
16.05.17.

87. Ünnepi Könyvhét

87. Ünnepi Könyvhét

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 87. Ünnepi Könyvhéten!

Tovább olvasom...
16.05.17.

Orhan öröksége (Klubrádió)

Orhan öröksége (Klubrádió)

Lázár Júlia fordítóval beszélget a műsorvezető a Klubrádióban.

Tovább olvasom...
16.05.17.

Mademoiselle S....

Mademoiselle  S. szenvedélye (Klubrádió)

V. Detre Zsuzsa szerkesztő beszélget a könyvről Gerenday-Bars Ágnes műsorvezetővel.

Tovább olvasom...
16.05.17.

Közöttünk a folyó (Trend Fm)

Közöttünk a folyó (Trend Fm)

Oláh Andrea beszélget Lázár Júlia szerkesztővel a könyvről.

Tovább olvasom...
16.05.13.

Orhan öröksége (Trend Fm)

Orhan öröksége (Trend Fm)

Lázár Júliával beszélget a riporter, Oláh Andrea Orhan öröksége című könyvünkről.

Tovább olvasom...
16.04.21.

23. Budapesti Nemzetközi...

23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

2016. április 21-24 között a Millenárison.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 31-40 ««  «  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?