Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

16.12.06.

El Paso (Inforádió)

El Paso (Inforádió)

Dezsényi Katalin szerkesztő beszél a Inforádiónak, az El Paso című könyvről.

Tovább olvasom...
16.12.06.

El Paso (Klubrádió)

El Paso (Klubrádió)

Dezsényi Katalin szerkesztő beszél a Klubrádiónak, az El Paso című könyvről.

Tovább olvasom...
16.12.06.

Öregmama történetei...

Öregmama történetei (Inforádió)

Kovács Attila Zoltán szerkesztő beszél a Inforádióban Öregmama történetei c. könyvről.

Tovább olvasom...
16.12.06.

Öregmama történetei...

Öregmama történetei (Klubrádió)

Kovács Attila Zoltán szerkesztő beszél a Klubrádióban Öregmama történetei c. könyvről.

Tovább olvasom...
16.10.24.

Öregmama történetei Kossuth...

Öregmama történetei Kossuth Rádió)

A szerzővel Radu Ţuculescuval beszélget a Kossuth Rádió riportere.

Tovább olvasom...
16.10.20.

XVI. Győri Könyvszalon

XVI. Győri Könyvszalon

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a XVI. Győri Könyvszalonon!

Tovább olvasom...
16.10.12.

Margó Irodalmi Fesztivál és...

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Első alkalommal rendeznek könyvvásárt a Margó Irodalmi Fesztiválon. Friss megjelenések szuper árakon, amiket helyben dedikálnak az írók, több tolla...

Tovább olvasom...
16.06.21.

MAGYAR RADÍR 2016

MAGYAR RADÍR 2016

A Kisalföld napilap és a Tarandus Kiadó az idei Győri Könyvszalonra ORSZÁGOS SZÉPIRODALMI PÁLYÁZATOT HIRDET.

Tovább olvasom...
16.06.02.

Mademoiselle S. szenvedélyr...

Mademoiselle S. szenvedélyr (Inforádió)

A szerkesztő V. Detre Zsuzsa beszél a könyvről az Inforádióban.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 21-30 ««  «  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?