Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

17.05.11.

Inkarnációk (Inforádio)

Inkarnációk (Inforádio)

A szerkesztő, Bakay Dóra beszél Inkarnációk című újdonságunkról az Inforádióban.

Tovább olvasom...
17.04.20.

XXIV. Nemzetközi...

XXIV. Nemzetközi Könyvfesztivál

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 24. Nemzetközi Könyvfesztiválon!

Tovább olvasom...
17.04.12.

Felejtett álom (Trend Fm)

Felejtett álom (Trend Fm)

A fordító Gulyás Adrienn beszél a Nobel-díjas Patrick Modiano legújabb könyvéről.

Tovább olvasom...
17.04.12.

INKARNÁCIÓK (TREND FM)

INKARNÁCIÓK (TREND FM)

Bakay Dóra szerkesztő beszél Inkarnációk című újdonságunkról a Trend Fm-en Oláh Andreával.

Tovább olvasom...
17.02.27.

El Paso (Kossuth Rádió)

El Paso (Kossuth Rádió)

Dezsényi Katalin szerkesztő beszélget Házi Hunorral.

Tovább olvasom...
17.02.09.

Orhan öröksége (Kossuth Rádió)

Orhan öröksége (Kossuth Rádió)

Bakay Dóra szerkesztő beszél a könyvről Nánási Anikónak.

Tovább olvasom...
16.12.16.

Öregmama történetei...

Öregmama történetei (Kossuth Rádió)

A fordító Szőcs Imre beszél a könyvről.

Tovább olvasom...
16.12.13.

Karácsonyi kiszállítás

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2016.12.20.- án 12.00 óráig leadott rendeléseket tudjuk még az ünnepek előtt kiszállítani. Az ezután beérkezett rendelések 2017.01.03- án kerülnek postázásra.

Tovább olvasom...
16.12.06.

Istent a kőben (Klubrádió)

Istent a kőben (Klubrádió)

A Tarandus Kiadó főszerkesztője, Moldova Júlia beszél a könyvről.

Tovább olvasom...
16.12.06.

Istent a kőben (Inforádió)

Istent a kőben (Inforádió)

A Tarandus Kiadó főszerkesztője, Moldova Júlia beszél a könyvről.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 11-20 ««  «  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?