Alvó emlékek, Díjazott könyv/szerző Inkarnációk, Előjegyezhető Felejtett álom, Díjazott könyv/szerző Magyar Radír 2016, antológia El Paso, Szépirodalom Öregmama történetei, Szépirodalom Istent a kőben, Díjazott könyv/szerző Mademoiselle S. szenvedélye, Levélregény Orhan öröksége, Szépirodalom Közöttünk a folyó, Díjazott könyv/szerző Esőcsináló, Díjazott könyv/szerző A sötét mélyben, Díjazott könyv/szerző Szent László-vér, Szórakoztató irodalom Nászút, Díjazott könyv/szerző Eufória, Díjazott könyv/szerző Akvárium, Lélektani regény Ne hagyd el a hajót!, Lélektani regény Majd’ kibújunk a bőrünkből, Szépirodalom Hogy el ne tévedj, Díjazott könyv/szerző Fiam és a túlvilág, Lélektani regény Apák, Szépirodalom Augusztusi vasárnapok, Díjazott könyv/szerző Éjfű, Díjazott könyv/szerző Sisterland, Szórakoztató irodalom Az Esti ködök kertje, Díjazott könyv/szerző Egy szívsebész naplója, Szépirodalom A vaskorona, Spirituális könyv A túlélő, Spirituális könyv Csibefiú, Lélektani regény Élet, Díjazott könyv/szerző A Kis Bizsu, Díjazott könyv/szerző Macska és kölyke, Lélektani regény Bonaca, Szépirodalom Helvétius élete és munkássága, Művelődéstörténet Amiket az útleíró elhallgat, Szépirodalom A mágia története, Művelődéstörténet A csodaszarvas nyomában , Művelődéstörténet Az utolsó Rákóczi, Spirituális könyv Úti levelek, naplók, Szépirodalom Magyar Szentegyházak regéi, Mesék, regék, mondák Emlékirataim, Szépirodalom A Varázsló, avagy Chateaubriand élete, Szépirodalom A homokóra szemcséi, Szépirodalom Ércnél maradóbb, Szépirodalom

Hírek, Események

Itt a Tarandus Kiadót érintő legfontosabb eseményeket követheti nyomon, valamint a velünk kapcsolatos híreket olvashatja.

Mindemellett friss ismereteket nyújtunk a szépirodalom, lélektani regények, spirituális és igényes szórakoztató irodalom témakörében is.

12.06.12.

Paulinyi Tamás könyvbemutató

Paulinyi Tamás könyvbemutató

Soron következő könyvbemutató eseményünk:

Tovább olvasom...
12.06.11.

Ünnepi Könyvhét Győrben

Ünnepi Könyvhét Győrben

A 83. Ünnepi Könyvhét és 11. Gyermekkönyvnapok győri rendezvényén, 2012. június 7-9 között vártuk a könyvbarátokat a Széchenyi téren.

Tovább olvasom...
12.06.11.

Pokol bemutató Győrött

Pokol bemutató Győrött

2012. június 7-én, a Xántus János Múzeum Díszterme adott otthont az Ünnepi Könyvhétre megjelent Dante Alighieri: Pokol című műve bemutatójának.

Tovább olvasom...
12.06.05.

Könyvheti Kedvezményeink

Könyvheti Kedvezményeink

A 83. Ünnepi Könyvhét és 11. Gyermekkönyvnapok alkalmából kedvezményes könyvárakkal várunk mindenkit szeretettel a könyvheti rendezvényeken!

Tovább olvasom...
12.05.24.

Középiskolások találkoztak...

Középiskolások találkoztak Kövesi Péter íróval

A debreceni Petőfi Emlékkönyvtárban találkoztak középiskolások Kövesi Péter szerzőnkkel új kötete, a Nem leszek nemecsek! kapcsán.

Tovább olvasom...
12.05.21.

Könyvheti Dedikálásaink

Könyvheti Dedikálásaink

Kedves Könyvbarátok! A 83. Ünnepi Könyvhéten mind Budapesten, mind Győrben szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Tovább olvasom...
12.05.18.

Libri Aranykönyv Díjazottak

Libri Aranykönyv Díjazottak

A tegnap esti Libri Aranykönyv Díjátadó Gálán átadták az olvasói sikerkönyv díjakat.

Tovább olvasom...
12.05.17.

Libri Aranykönyv Díjátadó Gála

Libri Aranykönyv Díjátadó Gála

A ma esti Libri Aranykönyv Díjátadó Gálán végre kiderül, kik lettek a legnépszerűbb szerzők, illetve melyek a legjobb kötetek az olvasói szavazatok...

Tovább olvasom...
12.05.15.

Info Rádió Könyvpercek Ajánlók

Info Rádió Könyvpercek Ajánlók

Köteteink rövid ajánlóját rendszeresen meghallgathatja az Info Rádióban.

Tovább olvasom...
23 oldal, 230 összesen, 151-160 ««  «  ... 11,5 | 12,5 | 13,5 | 14,5 | 15,5 | 16,5 | 17,5 | 18,5 | 19,5 | 20,5 ...  »  »»
Híres ember írta... Zsurmák Pokol Látjátok, feleim Útirajzok Utazás Itáliában

Keresés:


Bejelentkezés:


Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár

Kosár megnyitása

Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére I. Erdélyország története különös tekintettel mívelődésére II. A szabadkőművesség története Magyarországon Az igazság odaát van A Pilis-összeesküvés Mildi meséi A szerelemről Boldog Szindbád pokoljárásai Mária-fegyver Nem leszek nemecsek! Bagolyvár Elsüllyedt Európa A három kristály legendája A Királynő mélyén Cinq-Mars összeesküvése Zsír Balázs olajra lép Mindenek Ostroma Schlemihl Péter csodálatos története Van élet a halál után (?) Utazások Ezotériában Az Örök Élet forrása Tarot és asztrológia Elfeledett hősök Ezotéria és/vagy tudomány Jóskönyv A szeretet Nehéz idők Hun és magyar mondák Magyar nők Görög-római mythologia Ki fizeti a révészt?